Castello Apartman

castello luxuy spa

spa & wellness

 Dobrodošli u jedinstveni spa apartman u Novom Sadu. Mesto koje će Vaš kratki predah od svakodnevnice učiniti nezaboravnim.

CastelloLuxury Spa

Novi Sad

“Iznenadili bi ste koliko kalorija hedonizam sagoreva.” – Nepoznati autor 

Dizajn i udobnost su ovde savršeno kombinovani, jer želja nam je bila da u Našem gradu ponudimo nešto novo, podižući lestvicu hedonizma na jedan zaista viši nivo.

 

Naše ljubazno i profesionalno osoblje će vam efikasno biti na usluzi na najbolji diskrecioni način kako bi vam obezbedili udoban boravak.

Sama pozicija apartamana na prvom mestu Vas izdvaja od svakodnevne gužve i buke, a apartman sam po sebi je pravljen po extremno najvišim standardima, čineći svaki milimetar istog potpuno jedinstvenog i zaista luksuznog.

 

Castello Apartan Vam stoji na raspolaganju svakog dana, Vaše je samo da rezervišete Vaš termin i prepustite se uživanju koje ste zaslužili.

Poseban akcenat smo stavili na welness deo kojim su naši gosti impresionirani. Welness kutak smo pretvorili više u welness kompletan nivo apartmana u kom sva Vaša čula će uživati kao nigde drugde. 

Spa /
Wellness Center

Castello

Novi Sad

Imate pitanje?

Imate bilo kakvo pitanje vezano za samu rezervaciju apartmana, ili pak imate dodatne zahteve prilikom boravka u našem apartmanu, budite slobodni da nas pozovete.

+381 628 386 033

rezervacije@castello.rs